DESPRE MINE

1 O fotografie nu trebuie sa raspunda la toate intrebarile, ci trebuie mereu sa lase o dorinta de a cauta mai multe raspunsuri in interiorul ei. Pentru mine, a fi fotograf inseamna a crea amintiri, a oferi clientilor mei o imagine curata si simpla care sa aduca cu sine o poveste – povestea lor din acel moment. Fotografia trebuie sa insemne emotie, traire…acea sclipire in privirea celui care se uita la ea, trebuie sa fie atemporala si fara constrangeri. Aceastea sunt cuvintele care ma descriu pe mine ca fotograf, ca ceea ce traiesc in momentul in care imi tin aparatul in mana.
Pe de alta parte, practic fotografia de peste 5 ani. Am absolvit doua cursuri de fotografie – unul dintre ele acreditat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, urmand mai apoi sa ma acreditez ca formator de formatori motiv pentru care acum tin cursuri de fotografie pentru cei mai incepatori intr-aceasta arta (vezi sectiunea Cursuri si Work-Shop-uri).
Nu iti pot promite imaginea perfecta! – o imagine perfecta in ochii mei nu inseamna o imagine perfecta si in ai tai. Dar iti pot promite o imagine de calitate, prelucrare de calitate, proiecte care sa imortalizeze momentul – singurul lucru sigur pe care il stim este ca pe acel moment imortalizat nu-l vom mai trai vreodata, dar ni-l putem reaminti perfect prinvind o fotografie!